Samenwerken is de kracht van ButterflyRoad Studio

Momenteel zijn we in gesprek met een groot aantal mensen die gespecialiseerd zijn in verschillende zaken, denk hierbij aan een fotograaf, tekstschrijver, dichter, sessie muzikanten, muziekdocenten, geluidstechnici, evenementenbureaus en nog een groot aantal mensen die er voor kunnen zorgen dat muzikanten goed voor de dag komen en zich zelf kunnen richten op de muziek en minder op de randzaken.

Binnenkort dus nog veel meer informatie, hou deze pagina in de gaten en volg ons op facebook zodat je als eerste op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen.

Wil je nu al meer weten, of heb je een vraag of heb je ook een dienst die zou passen bij onze diensten neem dan contact met ons op via ons contactformulier.


Tekstschrijvers en dichters

Fotografie en Film

Website en facebook

Wil je als artiest of met je band een website of wil je op facebook maar ontbreekt de kennis of de tijd om dat te doen  laat de ButterflyRoad Studio je dan helpen met het maken van je website of facebook pagina. Wij kunnen alles voor je regelen van domeinnaam tot website. Ook kunnen we de website voor je up-to-date houden. Wil je meer informatie neem dan contact met ons op via onze contactpagina