Even voorstellen

Max Mesman is geboren in 1958, van zijn 12de tot zijn 22ste is hij heel actief geweest in de muziek en speelde gitaar, bluesharmonica, fluit, percussie, piano en elektronisch orgel. In die tijd experimenteerde en improviseerde hij veel, vaak in jam sessies met wisselende samenstellingen.

Na zijn 22ste is Max akoestische gitaar blijven spelen, en is hij druk met onder andere zijn bedrijf Mesman communicatie en advies in Delft.

In 2017 kwam bij Max het gevoel op om zijn muziek vast te leggen, hij kocht een Roland midi-keyboard met toebehoren en begon te werken met Ableton Live en diverse muziek software. En dat was een goede keuze want de composities bleven spontaan opkomen, en Max heeft nu zo’n 100 composities op de digitale plank liggen.

Inmiddels heeft Max 10 van zijn nummers vastgelegd op zijn eerste officiële CD “Reflections”. Alle nummers op de CD speelt Max zelf hij maakt daarbij gebruik van digitale orkesten en koren en produceert deze samen met Rene Kaaij uit Den Haag.

Wil je alvast een idee krijgen van de muziek die Max maakt, beluister dan een aantal nummers in onderstaande video. Wil je de CD bestellen, of in contact komen met Max neem contact met ons op via ons contactformulier.